Închide

CFR, victorie cu Iași la revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică

Sport by Actual de Cluj - dec. 07, 2020 0 127

Edi Iordănescu (42 de ani) și-a început al doilea mandat pe banca lui CFR Cluj cu o deplasare la Poli Iași. Nici n-o putea face mai bine. Victorie clară, cu 2-0, fără emoții pentru clujeni, care păreau că intraseră într-o criză profundă în ultima lună.

Ciprian Deac a înscris ambele goluri ale formației sale. Mai întâi a marcat în prima parte, din pasa lui Mario Rondon, iar în repriza secundă a închis meciul, după o lovitură de la unsprezece metri. Cu această victorie, CFR Cluj revine la 6 puncte în spatele liderului FCSB. Week-end-ul viitor, cele două se înfruntă în meci direct. Poli Iași se afundă tot mai tare în clasament. E antepenultima în Liga 1, cu doar 10 puncte strânse în 12 meciuri. Moldovenii au cea mai slabă defensivă din competiție, 30 de goluri încasate.

Echipa de start a lui CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, D. Ciobotariu, A. Burcă, Camora – C. Deac, Soares, Djokovic – A. Chipciu, R. Rondon, V. Costache
Rezerve: Sandomierski – C. Manea, Vinicius, Hoban, Itu, Luis Aurelio, Carnat, A. Păun, Debeljuh

„E o victorie de necontestat. Îi felicit pe băieți, e munca lor și munca lui Dan. Chiar dacă am încercat o abordare puțin diferită, mai multă posesie, e meritul lui. Am făcut apel doar la personalitate și orgoliul jucătorilor, am doar o zi și jumătate de când sunt aici. În special pe atacul pozițional am discutat.  Au fost două reprize un pic diferite, prima mai bună calitativ, cu ocazii. În a doua am avut niște momente de conservare, dar am răspuns foarte bine în toate momentele”, Vin după un antrenor care a făcut o muncă bună și foarte bună, care a creat automatisme. S-a câștigat foarte bine cu rețeta pe care a avut-o Dan, se poate câștiga și cu rețeta noastră. Luăm totul pas cu pas. E foarte greu să schimbăm acum. O să vedeți un CFR care încearcă să schimbe din mers anumite lucruri, dar nu într-o manieră drastică, mai ales că toate meciurile care urmează sunt capitale”, a declarat Edi Iordănescu la Look Sport+.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu