Închide

„U” Cluj, un nou succes în drumul spre Liga 1. Lobonț are cinci victorii la rând, dar exprimarea echipei e modestă

Sport by Catalin Suciu - mart. 18, 2019 0 200

Formația clujeană s-a impus greu la Bacău, unde a fost dominată categoric și a fost salvată de intervențiile providențiale ale portarului Bozoancă.

Universitatea are cinci victorii consecutive cu Bogdan Lobonț pe bancă, însă are și mult noroc. Studenții au condus-o pe Bacău încă din start, după un autogol al gazdelor, dar partida s-a dovedit extrem de chinuitoare. Aerostar a dominat, a fost echipa care a atacat mai mult, în timp ce „U” a fost pusă mai mereu în dificultate, la fel ca și în prima repriză din deplasare cu Luceafărul Oradea.

Jocul arată destul de modest, cu multe inexactități în defensivă. Noroc cu portarul Dur-Bozoancă, venit de la Viitorul, care a intervenit providențial în mai multe rânduri. Pe final, Norbert Janos, introdus de Lobonț în repriza a doua, a punctat și el. Gazdele au marcat, la rândul lor și finalul le-a aparținut în totalitate.

Universitatea a rezistat și a luat toate punctele.

U Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă, Cordoș, Berci – A. Coman, Kofi (46, Florescu), Sepsi, Taub – Goga (59, Axente) – Gavra (76, N. Janos), Pîrvulescu

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu