Închide

Țucudean, de la CFR Cluj, operat la inimă. Atacantul pierde și Naționala

Sport by Catalin Suciu - mart. 18, 2019 0 450

Cel mai bun marcator al CFR-ului în acest sezon e nevoit să -și facă o intervenție la inimă pentru a-și putea continua cariera fără nici un pericol.

George Țucudean era anunțat titular și în echipa națională la meciurile cu Suedia și Insulele Feroe, dar fotbalistul n-a mai ajuns la lot.  Potrivit postului Pro X,  George Țucudean a fost diagnosticat cu un surplus de membrană la inimă și va fi operat la o clinică din Viena. Atacantul ar urma să ia o pauză de aproximativ o lună.

Surplusul de membrană pe care Țucudean îl are determină accelerarea ritmului cardiac. Operația nu este una complicată, iar recuperarea lui Țucudean va fi una rapidă.

Familia Țucudean are un istoric al afecțiunilor cardiace. Tatăl lui George Țucudean, Marius, a avut o carieră promițătoare de fotbalist, dar s-a retras în 1994, la 27 de ani. Marius Țucudean, atacant la UTA Arad nu a mai primit acceptul medicilor de a juca, din cauză că suferea de sindromul Wolff-Parkinson-White.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu