Închide

U Cluj, un nou start penibil de campionat

Sport by Actual de Cluj - sept. 14, 2020 0 118

Universitatea Cluj a fost învinsă în deplasare de Gloria Buzău, scor 1-2, după ce a condus la pauză. Echipa clujeană e la a doua înfrângere consecutivă după cea suferită cu ASU Poli, acasă.

Nimic nu prevestea înainte de începerea campionatului un start atât de poticnit pentru Universitatea Cluj, una dintre echipele care au reușit câteva transferuri răsunătoare. Trei etape și doar trei puncte, un joc chinuit, lăsat de multe ori la mâna hazardului, puține realizări și nici o perspectivă.

La Buzău, israelianul Golan a deschis scorul după o deviere cu câlcâiul oferită de veteranul Dorin Goga (15). Universitatea a forțat o desprindere pe tabelă, dar n-a reușit, în repriza a doua a căzut fizic din nou, permițându-le gazdelor să întoarcă rezultatul. Iurcu, venit de pe banca de rezerve, a reușit o dublă pe final care a lăsat-o fără nici un punct pe Universitatea.

U Cluj a coborât pe locul 14 în liga secundă.

Adrian Falub – antrenor U Cluj

„Am jucat foarte bine prima repriză. Am dominat cu autoritate, ne-am creat ocazii de gol, am stat foarte bine în teren. A doua repriză am început-o prost, ne-am retras prea mult. Asta a fost prima problemă, cu linia de mijloc. N-am mai reușit cu atacanţii să punem presiune pe fundașii adverși, ne-am retras foarte mult. Cred că și din punct de vedere fizic am suferit puțin. Avem jucători cu experiență, dar nu suntem la același nivel de pregătire pentru că foarte mulți jucători au venit cu două săptămâni înainte, cu maxim trei săptămâni. Până la urmă, undeva e normal să cădem fizic pentru că nu poți să duci un meci mai ales pe căldura asta când nu ai pregătirea de bază și la 6-7 jucători din echipă noi nu avem încă pregătirea de bază.

Nu a fost o înfrângere decisivă, încă se pot recupera puncte, sigur că au trecut două etape pe lângă noi, noi ca joc am făcut poate cea mai bună repriză din cele trei jocuri, dar avem nevoie de puncte, nu neapărat să jucăm bine, și-n cel mai scurt timp să luăm puncte, următorul meci acasă trebuie câștigat.”

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu