Închide

U Cluj, învinsă acasă de ASU Poli. Tamaș a jucat cu meniscul rupt

Sport by Actual de Cluj - sept. 08, 2020 0 137

Universitatea Cluj punctează săptămânal la capitolul imagine, a trasnferat și fotbaliști cu nume, dar din punct de vedere sportiv echipa arată la fel de prost ca în sezonul trecut.

După un meci chinuit cu Aerostar Bacău, în deplasare, pe care l-a câștigat cu șansă, după ce pe final gazdele au ratat ocazii mari de gol, Universitatea a pierdut prima partidă de pe teren propriu. ASU Poli, echipa suporterilor timișoreni s-a impus cu 1-0 după golul semnat de Popovici, din lovitură liberă. Dincolo de scor, U Cluj arată foarte prost. E lentă, previzibilă, neinspirată.

Echipa de start:

Adrian Falub, antrenor U Cluj:

„Poli s-a apărat bine. Au dat gol la singura ocazie, din lovitură liberă. Am fost prea lenți în construcție. Mă îngrijorează circulația mingii, lentă și previzibilă. Tamaș e un exemplu de dăruire pentru echipă. În momentul ăsta multă lume ar trebui că ne trebuie spirit de sacrificiu pentru a câștiga. Am schimbat mulți jucători, avem un lot competitiv”

Gabriel Tamaș

„Trebuie să ștergem cu buretele acest meci, să mergem la Buzău și să câștigăm. Sunt supărat, e păcat. E abia al doilea meci, suntem o echipă nouă, abia ne găsim acum traseele de joc. „

 

foto: FC Universitatea Cluj / facebook

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu