Închide

„U” Cluj și-a prezentat achizițiile din această vară. Cum poate arăta echipa la primul meci, cu FCSB

Sport by Actual de Cluj - iul. 13, 2022 0 173

Înainte de debutul în noul sezon din SuperLiga României, FC Universitatea Cluj a prezentat jucătorii care au ajuns în acestă vară pe Cluj Arena în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Pițian: „Mă bucur că suntem cu toții aici. Mă bucur că sunt la Universitatea Cluj și sper ca împreună cu colegii mei să facem un sezon cât mai bun și să ne îndeplinim obiectivele. Mi-am dorit mult mult să ajung la acest club, au mai fost câteva tentative și în anii precedenți, însă mă bucur că de data aceasta am reușit să ajung aici și sper să contribui cât mai mult la obiectivele echipei.”

Adrian Bălan: „Sunt fericit că am ajuns la ”U” Cluj, sper ca la fiecare meci să facem fericiți acești suporteri și să câștigăm cât mai multe meciuri. Despre obiective deocamdată este devreme să vorbim, dar vom lua fiecare meci în parte și sperăm să obținem cât mai multe puncte.”

Marius Briceag: „Mă bucăr că am ales ”U” Cluj, un club mare, un club cu tradiție și cu suporteri minunați. Sper să începem cât mai bine campionatul.”

 

Ovidiu Bic: „Sunt fericit că am ajuns la un club de tradiție cu suporteri extraordinari. Sper să reușim să facem cât mai multe lucruri frumoase împreună și să avem cât mai multe bucurii. Încă de când eram mic îmi doream să ajung la „U”. Încercăm să obținem maximum din fiecare meci. Nu trebuie să ne gândim la retrogradare, trebuie să o luăm pas cu pas. Avem o echipă cu experiență și sperăm să avem un campionat bun.”

Rolandas Baravykas: „Universitatea Cluj e un club mare și voi încera să ajut echipa să își îndeplinească toate obiectivele. Sunt aici de o lună, am avut parte de un cantonament bun și cred că avem calitate. Suntem cu gândul la primul meci.”

Florin Purece: „Sunt fericit să mă aflu aici. Trebuie să jucăm fiecare meci cu multă dăruire și cred că vom face un sezon bun. Am încredere în echipă și avem mulți jucători cu experiență. „U” Cluj a fost prima echipă care m-a contactat, cunosc oamenii de aici. Cred că vom face un sezon bun.

Avem o echipă experimentată și din această cauză nu trebuie să avem emoții cu retrogradarea. Trebuie să ne propunem cât mai mult. O luăm pas cu pas, sperăm să obținem rezultate bune și să atragem suporterii alături de noi. Văd această echipă undeva la jumătatea clasamentului.”

Alex Chipciu: „Mă simt foarte bine aici, am fost primit foarte bine, chiar diferit față de cum am fost primit la CFR. Îmi place acest entuziasm, e ceva frumos în jurul echipei. Asta motivează jucătorul să aibă o altă stare de spirit.”

Universitatea va debuta în campionat în prima etapă, pe terenul celor de la FCSB.

Echipa probabilă:

Gorcea – Baravykas, Pițian, Ispas, Pârvulescu – Pires, Purece – Chipciu, Fernandes, Tescan – Bălan

Antrenor: Erik Lincar

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare