Închide

„U” Cluj, remiză pe propriul teren cu Mioveni. Fanii le-au întors spatele jucătorilor: „Puneți ghetele în cui, jucătorii nimănui!”.

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 20, 2019 0 479

Universitatea Cluj rămâne fără victorie și după etapa a XIII-a din liga secundă. Oamenii lui Falub au fost conduși de două ori, dar au revenit și au egalat pe final de partidă.

Echipa clujeană a început cât se poate de prost meciul și a încasat primul gol după șase minute din meci, de la Coșereanu. Universitatea a alergat după egalare și a reușit-o în partea a doua prin Dorin Goga. Formația clujeană a atacat mai mult în partea secundă, a forțat un gol izbăvitor, dar a primit, în schimb, o nouă lovitură. Anghelina șutat din lovitură liberă, iar Tordai, poziționat prost, a încasat al doilea gol. Portarul adus de la Viitorul e unul dintre cei mai slabi oameni ai campionatului. Ciudat cum a ajuns la Universitatea, după ce în sezonul trecut și-a îngropat echipa, pe Petrolul Ploiești, în mai multe partide.

Pe final, Universitatea a restabilit egalitatea prin Dican, care a marcat cu capul, după un corner. Ultimul fluier a adus numai tensiune la nivelul gazonului. Falub s-a certat cu toată lumea, cu jucătorii oaspeți și cu arbitrii.

Peluza le-a întors spatele jucătorilor, atunci când aceștia au mers să-și salute fanii. „Puneți ghetele în cui, jucătorii nimănui!”, a fost mesajul suporterilor.Universitatea e în continuare la retrogradare într-un sezon în care anunțase că vrea să promoveze.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare