Închide

„U” Cluj, remiză albă cu FCSB în fața a peste 24.000 de spectatori. Nistor a ratat un penalty

Sport by Actual de Cluj - feb. 19, 2024 0 263

Universitatea Cluj a făcut egal, scor 0-0, pe propriul teren, cu FCSB, într-un meci în care Nistor a ratat un penalty în prima repriză.

FCSB a umplut Cluj Arena. Peste 24 de mii de spectatori au asistat la joc. Universitatea a inceput bine, într-un sistem cu doi atacanți, Popa și Anselmo, cu Nistor plasat în spate. Sabău a promis un reviriment, iar echipa a fost alaturi de el. A dominat începutul, a alergat, a surprins. Lixandru s-a trezit în careu cu Nistor venind în viteză și l-a faultat. Penalty clar. Veteranul golgheter, care nu greșește de obicei de la unsprezece metri, a tras, însă, slab, Târnovanu a respins tot în față, de unde același Nistor a reluat cu stângul extrem de modest (15). A fost, de altfel, singura parte atractivă a primei părți.

FCSB-ul și -a mai revenit, a forțat, dar fără să își creeze ocazii de gol. În schimb, a început in forță partea a doua și a pus o presiune constantă la poarta lui Gorcea, atât cât a ținut -o suflul, după care meciul s-a reechilibrat.

S-a terminat 0-0, scor care nu o ajută pe niciuna dintre cele două. „U” mai are de tras pentru play -off, iar FCSB-ul începe să simtă tot mai aproape umbra Rapidului.

U Cluj – FCSB 0-0

U Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Thallison, Roger – M. Rus, Simion, Bic – Nistor – Anselmo, Popa

Rezerve: Iliev, Chinteș, Pițian, Mitrea, Grobry, Fossati, Silaghi, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljhic, F. Ilie, Oancea

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Oct. Popescu, Olaru, Coman

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Antwi, Radaslavescu, Pandele

Antrenor: Elias Charalambous

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare