Închide

„U” Cluj, primele măsuri după înfrângerea cu Mioveni: Mircea Cojocaru, puteri sporite la echipă

Sport by Catalin Suciu - apr. 08, 2019 1 843

Universitatea nu se regăsește și pierde încet contactul cu primele două poziții care asigură promovarea directă. Lobonț pare să fi scăpat lucrurile de sub control, dar clubul nu își permite să-l dea afară.

Acesta rămâne în continuare antrenor principal. Doar că, potrivit lui Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Cojocaru se va implica mai mult în partea sportivă.

Cojocaru a fost principal după plecarea lui Adrian Falub, iar sub conducerea sa echipa a jucat cel mai bun fotbal. Ulterior, Cojocaru a trecut în plan secund, Universitatea alegându-l pe Bogdan Lobonț pentru postul de „principal”. Cum rezultatele din ultima lună sunt groaznice, totul culminând cu înfrângerile cu Petrolul și CS Mioveni, Cojocaru a fost solicitat din nou să revină în iarbă.

„Mircea Cojocaru va fi un fel de dirctor tehnic. Se va implica mai mult. El a colaborat cu Lobonț și înainte, dar acum se va implica mai mult”, spune Sabău pentru actualdecluj.ro.

„Sunt 10 partide rămase și nu ne mai permitem nici un pas greșit, trebuie să promovăm. Bogdan rămâne la echipă, e antrenor principal și așa stau lucrurile, dar va fi ajutat de Mircea și de tot staff-ul. Lobonț e un antrenor foarte pozitiv, a discutat și cu jucătorii, am discutat și eu cu ei. Vina e a noastră, a tuturor, nu doar a antrenorului principal”, a adăugat Sabău.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare