Închide

„U” Cluj merge în Antalya pentru a pregăti partea a doua a campionatului. Patru transferuri până la plecarea în cantonament

Sport by Catalin Suciu - ian. 07, 2019 0 950

Universitatea Cluj se va reuni pe 10 ianuarie la Cluj, unde va începe pregătirea în 2018. Formația antrenată de Bogdan Lobonț va susține apoi un cantonament de 10 zile în Antalya.

Trupa clujeană va transfera în perioada următoare patru fotbaliști pentru prima echipă și încă 3 sau 4 tineri de perspectivă.

Angrenată în lupta pentru promovare, „U” Cluj începe de săptămâna viitoare pregătirea pentru partea a doua a sezonului. Reunirea echipei e programată pe 10 ianuarie. Forbaliștii vor susține câteva antrenamente la Cluj, iar pe 28 ianuarie vor merge în Antalya, unde vor juca mai multe meciuri de verificare, adeversarii urmând a fi stabiliți în perioada următoare.

Până la plecarea în stagiul centralizat de pregătire, clujenii vor perfecta și câteva transferuri. „U” își dorește doi fundași centrali, un mijlocaș ofensiv și cel puțin un atacant, toți să se lupte pentru un loc de titular. Cei cu care negociază Universitatea au experiență și au evoluat în ultima perioadă în Liga 1. Pe lângă aceștia, vor sosi și trei sau patru juniori de perspectivă.

Deocamdată, clubul s-a înțeles, în mare, cu Alexandru Pop, de la Academia Gheorghe Hagi. Crescut de Universitatea, Alexandru Pop a semnat cu Viitorul în 2016, după intrarea Universității în faliment.  Anterior susținuse și un stagiu de pregătire la AS Roma, unde ar fi impresionat. Acesta a ales să rămână în România, dar a jucat mai mult la echipa a doua a Viitorului. La 18 ani  se întoarce la Universitatea Cluj.

foto: fcuniversitateacluj.ro/ Cristi Cosma

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare