Închide

CFR Cluj se desparte de unul dintre cei mai promițători tineri

Sport by Catalin Suciu - ian. 07, 2019 0 744

Mijlocașul va fi cedat la Gaz Metan Mediaș, unde are șansa să reintre în ritm, după ce la CFR n-a fost utilizat în ultima parte a anului trecut.

Sebastian Mailat (21 de ani) va evolua la Gaz Metan Mediaș până în vară, unde va fi împrumutat la cererea lui Edi Iordănescu, noul antrenor al medieșenilor. Neutilizat în ultimele partide de Antonio Conceicao, mijlocașul e văzut de Iordănescu ca om de bază în tentativa de ajunge în play-off cu Gaz Metan.

Transferat de la Poli Timișoara, Mailat a bifat 16 aparinții în acest sezon pentru CFR Cluj, 10 în Liga 1, un meci în Supercupa României și 5 partide în preliminariile Europa League, respectiv Liga Campionilor.

Potrivit transfermarkt.de, Mailat este cotat la 650.000 de euro în prezent.

Și-au adus portar de 18 ani

Primul transfer oficializat de campioană este cel al portarului Ionuț Rus. „Ionuț Rus, portarul de 18 ani crescut de Lazio Roma, a semnat pe o perioadă de 5 ani cu echipa noastră! Tânărul goalkeeper a bifat 24 de prezențe în tricoul lazialilor în cei trei ani petrecuți în Italia. De asemenea, Rus este un obișnuit al naționalelor de tineret a României, bifând selecții atât la selecționata U16, U18, iar acum la U19”, a anunțat clubul „feroviar”.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare