Închide

UPDATE”U” Cluj joacă acasă primul meci din dubla cu Hermannstadt. Doar că pe 8 iunie stadionul Cluj Arena e ocupat!

ActualitateTop News by Catalin Suciu - iun. 03, 2019 1 1309

Partida „U” Cluj – Hermannstadt se va juca duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Federația Română de Fotbal și televiziunile ar fi stabilit și ar fi făcut presiuni ca meciul să fie mutat de sâmbătă pe duminică.

Deși inițial Sibiul a refuzat ferm mutarea jocului, în cele din urmă a acceptat. „Era varianta de la juca la Clujana, propusă, de altfel, dar am refuzat-o. Am discutat și cu Federația. Așa avem o zi în plus de recuperare, e motivul pentru care am acceptat”, a declarat Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt.

Ioan Ovidiu Sabău spune, la rândul său că meciul se va juca duminică de la ora 18:00. „E stabilit sută la sută, nu se mai schimbă nimic”, a explicat acesta.

Știrea inițială –Situație ingrată în care se află Universitatea Cluj. Formația clujeană a terminat pe locul 3 liga secundă și va juca cu AFC Hermannstadt într-o dublă manșă pentru promovarea în Liga 1.

Potrivit tragerii la sorți care a avut loc astăzi, primul meci se va disputa la Cluj, pe 8 iunie. Numai că, atenție, stadionul Cluj Arena este ocupat. În 7 și 8 iunie la Cluj se dispută Campionatele Internaționale de Atletism ale României!

Practic, Universitatea e obligată să joace pe un alt teren o partidă extrem de importantă pentru viitorul său. Returul cu Hermannstadt e programat la Sibiu, pe 12 iunie.

Vom reveni cu detalii!

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.