Închide

“U” Cluj își poate pierde cei mai importanți jucători. Golgheterul și liderul defensivei sunt în ultimele luni de contract și pot semna cu oricine. „Aș vrea să rămân, dar în alte condiții”

Sport by Catalin Suciu - ian. 07, 2016 0 723

Situația financiară e critică la club, astfel că mai mulți fotbaliști vor să plece, nefiind plătiți de luni bune.

Iar U își poate pierde două piese de bază în această iarnă: fundașul central Florin Cordoș și mijlocașul Octavian Ursu, care este și golgheterul formației lui Mihai Teja. Ambii au intrat în ultimele șase luni de contract și pot semna cu orice echipă, fără ca Universitatea să încaseze o sumă de transfer.
Cu restanțe însemnate, este greu de crezut că cei doi ar putea fi convinși să accepte o prelungire contractuală, mai ales că nu duc lipsă de oferte.
Ursu are două propuneri din Liga 1 și una de la Mediaș, echipă angrenată în lupta pentru promovare.
„Noi am așteptat un salariu de sărbători, ne bazam pe acei bani, dar nu i-am primit. E dificil. Eu aș vrea să rămân la Universitatea, mi s-a propus o prelungire, dar încă nu am semnat și e dificil să semnez dacă nu se schimbă ceva la club. Mediașul s-a interesat imediat după ce am intrat în vacanță, dar dacă e să aleg , prefer să stau până în vară la Cluj. Sunt discuții și în Liga 1, voi vedea dacă se va concretiza și ceva. Mă prezint la reunire la Universitatea și o să-mi văd de joc”, a spus Ursu pentru actualdecluj.ro.

Universitatea se va reuni pe 11 ianuarie.

6 goluri și 4 pase decisive a reușit Octavian Ursu în prima parte a sezonului pentru Universitatea Cluj.

CITEȘTE ȘI: Situație critică la U Cluj. „Noi ce vom mânca, cu ce ne deplasăm, cum să trăim?” Jucătorii sunt disperați după mai multe luni în care n-au văzut un ban

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare