Închide

Sala Polivalentă găzduiește un nou spectacol de zile mari. România – Cehia, la tenis feminin, se va juca cu casa închisă

Sport by Catalin Suciu - ian. 07, 2016 0 566

Sold out la Sala Polivalentă pentru întâlnirea dintre România și Cehia, la tenis, din luna februarie. Fanii s-au grăbit să-și ia bilete la meci în speranța că o vor vedea pe Halep la Cluj, iar organizatorii meciului au anunțat deja că s-au vândut toate tichetele.

Prețurile au variat de la 50 de lei/zi (pentru preșcolari, elevi, studenți și pensionari) la 90 de lei/zi. Biletele includ accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în ziua respectivă.
Intrarea în arenă a copiilor, elevilor, studenților și pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete au fost limitate la 500 de locuri pe zi.


Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj-Napoca. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimilor ediții, Cehia.
Sold out

FedCup

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.