Închide

„U” Cluj, învinsă și de Mioveni. Fanii îi cer demisia, antrenorul nici nu vrea să audă: „Nu mă gândesc la plecare, de ce să mă gândesc?”

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 07, 2019 1 216

Aflat la prima experiență ca antrenor la seniori, Bogdan Lobonț a scăpat situația de sub control. Universitatea a ieșit din top 3, e pe locul 4 cu 10 etape înainte de finalul sezonului, iar cu jocul actual șansele de promovare sunt spre zero.

Cu CS Mioveni, U Cluj a jucat din nou nimic, la fel cum s-a întâmplat în toate meciurile de la venirea lui Bogdan Lobonț pe bancă. Spre deosebire de partidele câștigate, Universității i-a lipsit de această dată norocul. Dur Bozoancă l-a blocat pe Măzărache, la cea mai mare ocazie a primei reprize, dar „U” s-a scufundat complet în partea a doua. A intrat în criză de timp, iar peluza n-a mai suportat. Bozoancă l-a blocat încă o dată pe Măzărache, de la Mioveni, în situație de unu contra unu, dar n-a mai avut ce face la execuția excelentă semnată de Ionuț Rădescu (67) din afara careului.

Universitatea a arătat că vrea, dar nu poate. A fost mereu în terenul advers, a alergat, dar în van. Lipsa totală de inspirație, de idei, un joc poticnit ce l-a găsit de câteva ori pe Axente lipit de tușa dreaptă a terenului, inexplicabil.

Apoi, cel mai bun om al Univeristății, portarul Bozoancă, a fost eliminat după ce l-a faultat în propriul careu pe celebrul Roberto Ayza, brazilianul care joacă la Mioveni de pe vremea în care mai antrenau în România Florin Halagian, Florin Marin, Comisarul Moldovan sau Remus Vlad. Cu schimbările epuizate, U Cluj l-a trimis în poartă pe  George Florescu și s-a făcut 0-2, gol Valentin Balint. Pe final de partidă, U a marcat prin Gavra, dar golul său nu ajută la nimic.

Tot stadionul i-a cerut demisia lui Lobonț.

Antrenorul a răspuns după meci: „Stați liniștiți, vina este în întregime a mea. Este normal să mi se ceară demisia, sunt la început de drum, se întâmplă și la antrenori cu vechime, Spalletti, Sarri. Nu mă gândesc la plecare, de ce să mă gândesc?”

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Căpuşă, Andr. Cordoş, Sepsi, Taub, K. Twumasi, Nic. Pîrvulescu, G. Florescu (cpt.), N. Janos, Axente, Gavra
Rezerve: Iul. Dinu – Telcean, I. Ursu, Gab. Giurgiu, M. Coman, Hordouan, Al. Coman
Antrenor: Bogdan Lobonţ

Mioveni: Fl. Croitoru – Kilyen, Beţa, Celea, Ed. Stoica (cpt.) – Rob. Boboc, R. Lazăr – M. Şerban, Rădescu, Hergheligiu – Măzărache
Rezerve: Val. Sima – Traşcu, Rob. Gherghe, Alin Călin, Ayza, C. Năstăsie, Val. Balint
Antrenor: Daniel Opriţa

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. ce s-a vazut ieri pe stadion nici nu are rost sa mai comentezi.
   Geaba despicati firul in patru caci de unde nu e,nici Dumnezeu nu cere.
   Lobont se scarpina in barba iar secunzii frecau pixul.
   Toti noteaza mai abitir ca la scoala(sunt silitori si isi fac temele) dar in teren
   haos total.
   Bine ca am plecat la pauza.
   Apropo,primarul le-a virat cateva milioane sa ii ajute sa promoveze.
   Nu stie saracul ca banii nu dau gol oricati bani ai avea.
   Si inca ceva,tot staful de antrenori sa se duca la Andrei Rieu la concert ca le place Bach onora.
   De cateva etape la U e Ziua portilor deschise(primesc la goluri de parca si portarul si apararea ii invita pe adversari sa intre cu tot cu mingea)

  Scrie un comentariu

  Articole similare