Închide

U Cluj – CS Snagov, scor alb pe teren impracticabil

Sport by Actual de Cluj - nov. 18, 2018 0 144

Universitatea Cluj a încheiat cu scor alb meciul de azi cu Sportul Snagov, pe un teren care a văzut și zile mai bune.

Cronica meciului o relatează chiar „șepcile roșii”: 
Studenţii” au obţinut doar un punct, duminică, la Ghermăneşti, pe o suprafaţă de joc impracticabilă şi au coborât pe locul 6 în Liga 2, după ultimele rezultate ale rundei.

Denivelat şi lipsit de iarbă în numeroase porţiuni, terenul a îngreunat construcţia şi controlul balonului, în ceea se dorea a fi, cel puţin teoretic, derby-ul de clasament al etapei. În aceste condiţii, fazele lucrate au devenit himerele reprizei, una în care cele două formaţii au reacţionat timid, la şuturile necadrate ale lui Borţoneanu şi Goga, din startul partidei.

Scenariul a fost tras la indigo până în minutul 65, când băieţii noştri au izbutit să-şi creeze primele ocazii importante. Mai întâi, unul dintre fundaşii ilfoveni a deviat puţin peste transversală şutul lui Goga, căpitanul “alb-negrilor” în duelul de duminică, iar după numai două minute Iacob s-a întins şi a respins în corner voleul expediat de Taub, din marginea careului. “U” avea să mai treacă o dată pe lângă deschiderea scorului, în ultimul sfert de oră, când portarul Snagovului şi-a salvat din nou echipa şi a parat execuţia lui Ene. Pe final, Huiban a scăpat periculos în banda dreaptă şi a căzut în careu, uşor incomodat de Berci, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, în timp ce Goga a tras în blocajul unui adversar, dintr-o poziţie ideală.

S-a terminat 0-0, Universitatea strânge 34 de puncte şi se menţine neînvinsă în mandatul lui Mircea Cojocaru, dar coboară până pe poziţia a şasea, după ce FC Argeş s-a impus la limită pe terenul “Bătrânei Doamne”, UTA Arad (2-1).

Duminica viitoare, la ora 15:30, pe Cluj Arena va veni CS Baloteşti.

Iată cum a arătat primul “11” al “Şepcilor roşii”:

Dur Bozoancă – A. Coman, Cordoş, Abrudan, Berci – Giurgiu, Sepsi – Ene (80, Haţiegan), Goga, Taub (85, Florescu) – Gavra (71, M. Coman)

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare