Închide

Fentați la prime. CFR Cluj a luat titlul, dar jucătorii nu și-au luat bonusurile

Sport by Catalin Suciu - nov. 15, 2018 0 213

Fotbaliștii lui CFR Cluj nu și-au primit nici acum bonusurile pentru câștigarea titlului, la jumătate de an după succes. Conducerea a promis că le achită în această lună, scrie gsp.ro.

CFR Cluj a investit într-o veselie în titlul de campioană a Centenarului, după succesul din mai 2018 urmând ieșirea rușinoasă din Europa, ardelenii fiind eliminați de Dudelange. Pe lângă cei 5 milioane de euro alocate pentru ca gruparea să iasă din insolvență, s-au mai cheltuit alte 12 milioane de euro în primul sezon cu Neluțu Varga patron. După bucuria jucătorilor pentru al 4-lea titlu de campioană, fotbaliștii au rămas însă cu ochii în soare în privința primelor de câștigare a campionatului. Se apropie Crăciunul și „feroviarii” n-au încasat nici până acum bonusurile promise.

Li s-a tot promis că vor primi banii, care, adunați, sunt 400.000 de euro în total. De la o lună la alta, elevii lui Toni Conceicao au primit următorul mesaj: „Stați liniștiți că în 2-3 săptămâni, maximum o lună, îi veți lua!”. Și zilele au tot trecut. După plecarea lui Iuliu Mureșan, noua conducere a clubului a încercat să rezolve situația.

Mai multe AICI

Citiți și:

După 34 de ani a fost dat afară de CFR Cluj. Dezvăluiri uluitoare din interior: „Stadionul Dr. Constantin Rădulescu ar trebui redenumit în Penitenciarul Gherla sau Rahova. Băgăcean este un zero, un nimeni”

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu