Închide

6 lucruri despre partida Sportul Snagov – Universitatea Cluj

Sport by Catalin Suciu - nov. 19, 2018 1 524

Derby-ul etapei în liga secundă dintre Sportul Snagov și Universitatea Cluj s-a terminat nedecis, 0-0. Cel mai mare inamic al jucătorilor celor două formații a fost chiar suprafața de joc.

* Au învățat de la Piți: pe modelul fostului selecționer, care ducea naționala să joace la Constanța cu Olanda, pe cel mai prost teren din lume, oficialii de la Snagov au făcut tot posibilul și-au căutat o suprafață de joc similară. Cum n-au găsit-o, l-au chemat pe Costel Apetrulesei din localitate să dea cu motocoasa pe gazon înaintea meciului.

* Gazdele au rămas fără mingi de antrenament, fiindcă mai multe s-au spart în timpul jocului după ce, din greșeală, au trecut razant cu ceva ce semăna a iarbă. Astăzi, investitorul Rufă, de la Snagov, a promis că le ia în portbagaj și le duce la vulcanizare, unde le va repara pe caiet.

* „U” a mai jucat pe un teren atât de prost doar când s-a demolat stadionul Ion Moina. Atunci echipa a început antranamentele pe rumeguș, pe locul în care venea, de obicei, circul.

* Prezent la meci în mod întâmplător, un fotbalist de Vulturul Mintiu Gherlii, județul Cluj, a râs cu lacrimi când a văzut suprafața de joc. „Pfoai de plm, nici la Barbu după grădini nu-i așe die rău”

* Mai mulți spectatori au făcut torticolis și și-au luat felurite unguente după ce 88 de minute din 90 au fost nevoiți să se uite pe sus, cu mișcări rapide din cap, de la stânga spre dreapta ca să vadă unde-i mingea, unde ajunge, dacă se oprește undeva.

* Un muncitor de la stadion a pus polobocul la centrul terenului înainte de începerea jocului, dar acesta a expoldat, pur și simplu, din cauza presiunii din partea dreaptă.

 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Un comentariu

    Scrie un comentariu