Închide

„U” -Caransebeș, aranjat la pariuri? Antrenorul oaspeților le-ar fi spus jucătorilor să piardă la mai mult de două goluri

SportTop News by Catalin Suciu - nov. 03, 2015 0 418

Meciurile dubioase din România încep să iasă la iveală. Federația Română de Fotbal anchetează mai multe partide considerate suspecte, în special din liga a doua.

Iar într-una ar fi implicată și Universitatea Cluj, probabil fără voia sa.  Este vorba de meciul câștigat în ultima etapă, scor 4-0, cu echipa din Caransebeș.  Oficiali din industria de pariuri au confirmat pentru GSP.ro că întîlnirea dintre cele două formații a fost blocată la multe companii din cauza unui val de pariuri suspecte pe număr de goluri pînă la pauză, dar și per total. U Cluj a condus cu 3-0 după primele 45 de minute.

Un moment ciudat ce alimentează implicarea celor de la Caransebeș s-ar fi petrecut înaintea jocului.

„Un om din staff-ul tehnic și-a trimis un cunoscut să mizeze 1.000 de lei la o casă de pariuri pe handicap minus 1”, spune un apropiat al gugulanilor, potrivit aceleiași surse.

Meciul a început nesperat de bine pentru U Cluj, care a deschis scorul în minutul 10, după alte câteva ocazii mari de gol ratate anterior. De altfel, în prima parte, defensiva oaspeților a fost depășită cu mare lejeritate de jucătorii Universității, scorul pauzei fiind 3-0.  Antrenorul italian Pisano a utilizat un sistem cu trei fundași centrali, un 3-5-2, dar apărătorii săi au fost în dese rânduri caraghioși. După pauză, italianul a trecut la 4-4-2, iar studenții au mai înscris o singură dată, din penalty, în finalul partidei.

foto: Silviu Cristea

Gugulanii n-au talent! Un nou SHOW de divertisment in Romania

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.