Închide

U BT mută play off-ul în Sala Sporturilor. Țenter: „”Acum, o dată la trei zile ne mutăm în altă sală, au fost și momente în care ne-am antrenat la Târgu Mureș””

Sport by Actual de Cluj - mart. 22, 2015 0 502

U BT dispută mare parte din play off în Sala Sporturilor și nu în Sala Polivalentă unde s-a mutat la începutul sezonului de baschet. Motivul – prea multe evenimente.

Marcel Țenter spune azi că, datorită faptului că orașul e în acest an Capitala Europeană a Tineretului, programul din Sala Polivalentă e plin. „Acum, o dată la trei zile ne mutăm în altă sală, au fost și momente în care ne-am antrenat la Târgu Mureș”, spune Țenter.

„Problema cu sala nu este una cauzată de dorința noastră de a juca în altă sală, ne place să jucăm aici, ne simțim foarte bine și avem toate condițiile aici. Din fericire pentru Cluj, din nefericire pentru noi, fiind anul 2015 – Cluj, Capitală Europeană a Tineretului – sunt foarte multe evenimente care trebuiesc planificate într-o sală de genul acesta. Înțelegem normalitatea lucrurilor, însă noi trebuie a avem un program de antrenament și de jocuri diferit de ceea ce se întâmplă în acest moment, pentru că acum o data la trei zile ne mutăm în altă sală, am avut și momente în care ne-am antrenat la Târgu Mureș. Nu este bine pentru nimeni, așa că am decis până la urmă să jucăm o mare parte din play-off în cealaltă sală, însă aceste informații le veți primi pe cale oficială din partea clubului”, a spus Țenter.

Într-adevăr, între altele doar cu o zi înainte de meciul de baschet de azi, U BT împotriva Universității Cluj, Sala Sporturilor a fost ocupată timp de două zile cu Trofeul Carpați la handbal feminin, cu tribunele pline, iar marți a fost ocupată cu târgul internațional al ofertelor educaționale pentru viitorii studenți.

În schimb, în Sala Sporturilor bate vântul:

Cu tribunele goale: pustia Sală a Sporturilor joacă cu 20 spectatori în tribune

Nici un comentariu

Scrie un comentariu