Închide

U-BT, din nou în finala Cupei României. E al treilea an consecutiv în care studenții vor juca în ultimul act

Sport by Catalin Suciu - feb. 13, 2018 0 698

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj s-a calificat în finala Cupei României după ce a învins-o cu emoții pe BC SCM Timișoara, scor 77-75.

”Vreau la rândul meu să îmi exprim gândurile pentru echipa din Timișoara, vreau să îi felicit pentru felul în care au luptat, a fost greu pentru ei după meciul de ieri, însă le-am spus băieților să nu ne bazăm pe asta, ei vor veni aici să lupte și așa au și făcut. Pe de altă parte, mă bucur că am reușit să câștigăm, chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun din multe puncte de vedere. Victoria e victorie, am realizat ceea ce ne-am dorit, adică să jucăm mâine cu trofeul pe masă și asta se va întâmpla. Mâine va fi un meci de care pe care, Oradea are o echipă foarte bună, au mulți jucători talentați, care pot face diferența. La fel suntem și noi, ne dorim foarte mult victoria, sunt convins că și ei și-o doresc, va fi o luptă pe cinste! Când joci cu trofeul pe masă, nu te mai gândești la nimic, te gândești să dai totul posesie de posesie, asta este mentalitatea pe care eu o doresc de la jucătorii mei!”, a spus antrneorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Lapornik, autor a 18 puncte. Rasic, autor a 14 puncte, a fost desmenat cel mai bun jucător.

În finală U BT se va duela cu CSM Oradea.

foto: u-bt.ro

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare