Închide

Clujul așteaptă din nou echipa e FED Cup a României. Play-off-ul pentru promovare în Grupa Mondială se joacă în România. Cu cine am căzut la baraj

Sport by Catalin Suciu - feb. 13, 2018 0 985

România va evolua împotriva Elveției în play-off-ul pentru Grupa Mondială din Fed Cup 2019, meciurile urmând să aibă loc în țara noastră.

Partidele se vor juca în perioada 21-22 aprilie 2018, Elveția fiind semifinalistă a ediției trecute de FED Cup, unde a fost învinsă de Belarus.

Din selecționata Elveției fac parte Belinda Bencic, Timea Bacsinszky, Jil Teichmann și Viktorija Golubic, primele două fiind principalele arme ale echipei. Bencic, 21 de ani, e considerată noua Martina Hingis, dar revine după o accidentare gravă. Ea a fost inclusiv pe locul 7 în clasamentul WTA.

La confruntarea cu Canada, din weekendul trecut, România a jucat într-o atmosferă de zile mari, Sala Polivalentă având o medie de 9000 de spectatori la fiecare meci din cele patru. „Joc de foarte mulți ani tenis, dar niciodată nu am trăit așa ceva. Este minunat la Cluj, atmosfera este fantastică”, a descris Sorana Cârstea experiența din Cluj.

De altfel, Clujul a devenit oraș gazdă al echipei de FED Cup și are toate șansele să găzduiască și meciul cu Elveția, din Aprilie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.