Închide

U BT Cluj, victorie cu Piteștiul în Cupa României

Sport by Catalin Suciu - mart. 14, 2019 1 85

Universitatea Banca Transilvania s-a impus miercuri seara în turul Cupei României, în faza sferturilor de finală, cu 93-88 în fața celor de la BCM Argeș Pitești.

Kyndall Dykes și Jason Washburn au fost cei mai prolifici marcatori ai clujenilor, cu 18 puncte fiecare, fiind urmați de Tork, cu 17 puncte și de Rasic, cu 14 puncte.

SCM Timişoara – Dinamo Bucureşti 86-75,  CSU Sibiu – SCM Craiova 89-74 şi CSM Oradea – Steaua Bucureşti 83-63 sunt celelalte partide care s-au jucat în sferturi.

Patru echipe au fost calificate direct în faza sferturilor de finală – U BT Cluj, CSM Oradea, Steaua Bucureşti şi CSU Sibiu -, în timp ce formaţiile SCM Craiova, SCM Timişoara, BCMU Piteşti şi Dinamo Bucureşti au disputat meciuri în optimile de finală, în care au eliminat, în ordine, pe CSM Mediaş, CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Târgu Mureş şi Athletic Constanţa.

Partidele retur din sferturile de finală vor avea loc în 19 şi 20 martie, pentru câte un loc la Turneul Final Four, programat în 17 şi 18 aprilie.

foto: facebook/U-BT Cluj-Napoca

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare