Închide

CFR Cluj a scăpat de una dintre cele mai mari „țepe”. Fotbalistul a fost convins să-și rezilieze contractul

Sport by Catalin Suciu - mart. 12, 2019 0 212

Adus cu mare fast la CFR Cluj, Julio Baptista (37 de ani) a făcut figurație în Gruia, unde a bifat doar câteva minute în luni de zile.

Fotbalistul are probleme mari de ordin fizic și n-a mai reușit să se pună pe picioare. Brazilianul cu o carieră impresionantă în spate e departe de fotbalistul care impresiona cu ani în urmă la Sevilla, Real Madrid sau AS Roma. La CFR, Baptista a venit în vacanță și-a fost plătit regește. Peste 30.000 de euro i-au intrat în cont în fiecare lună în care n-a jucat deloc.

Jucătorul mai avea contract până în 2020, însă a fost convins de conducere să renunțe la contract. Baptista n-a primit nici viza medicală la Policlinica Sportivă, unde și-a făcut mai multe analize. Are probleme mari la ligamente, dar a continuat să se antreze, fiind sub contract cu echipa clujeană.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.