Închide

„U” Cluj, parcurs perfect cu Lobonț pe bancă. Victorie cu Luceafărul Oradea, în deplasare

Sport by Catalin Suciu - mart. 10, 2019 0 365

Universitatea Cluj s-a impus după pauză, după o primă repriză în care a suferit  și a fost condusă încă din primele minute.

Formația clujeană nu s-a concentrat, a fost neatentă, iar gazdele au marcat prin Vasile Pop, în minutul 10. Echipa lui Lobonț a încercat să surprindă prin jocul pe benzile terenului, de unde Taub a centrat de mai multe ori, însă fără succes. Luceafărul a controlat jocul, însă a fost nevoie de o singură neatenție a formației bihorene. După o fază fixă, „U” Cluj a plecat pe contraatac, iar Pârvulescu a restabilit egalitatea cu o execuție frumoasă, din careu (15).
Luceafărul a cerut apoi penalty, la o intervenție imprudentă a lui Sepsi, dar centralul a lăsat jocul să continue. În plus, gazdele au avut și un gol anulat corect pe motiv de offside.

La realuare Universitatea s-a schimbat. A fost mai calmă, iar Lobonț cât se poate de inspirat. L-a trimis pe Goga în teren, iar veteranul Universității i-a pasat decisiv lui Pârvulescu pentru 2-1. Intrarea lui Goga a luminat jocul pe faza ofensivă, iar Luceafărul n-a avut nici o replică. Gavra, intrat și el în teren în partea secundă, a stabilit scorul final, 3-1, iar „U” a ajuns la 53 de puncte și e pe locul secund, promovabil direct.

U Cluj a început partida cu:
Bozoancă – Berci, Cordoș, Ursu – Coman, Sepsi, Giurgiu, Taub – Hațiegan, Axente, Pârvulescu

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.