Închide

U-BT Cluj s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de baschet

Sport by Catalin Suciu - mai 03, 2019 0 81

U-Banca Transilvania s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale. Gruparea pregătită de Mihai Silvășan a încheiat seria cu Steaua București, după o victorie obținută în București cu 69-66.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 21 de puncte.

„A fost un meci pe care l-am făcut greu în repriza a doua. Puteam să închidem meciul și să mergem la 15-20 de puncte la începutul sfertului trei, însă din cauza unor decizii greșite, venite pe fond de relaxare, i-am lăsat pe steliști să se apropie. Astfel, ne-am făcut partida dificilă pe final. Totuși, mă mulțumește din nou apărarea. Este al treilea meci în care nu o lăsăm pe Steaua să dea mai multe de 70 de puncte. Evident că atacul nu este cel pe care îl dorim. Din nou am avut procentaje slabe atât la trei puncte, cât și la linia de libere, ceea ce este puțin îngrijorător. Ne dorim să păstrăm aceeași intensitate în apărare și pentru seria din semifinale. De acolo trebuie să plece totul și sper să reușim acest lucru. Suntem în Play-Off și contează fiecare meci pe care îl jucăm, indiferent de modul în care o facem”, a spus antrenorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.