Închide

CFR, victorie mare cu Viitorul. Poate sărbători titlul la următorul meci de pe teren propriu

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 30, 2019 0 236

Echipa clujeană s-a impus în fața Viitorului după ce a fost condusă la pauză după golul lui Rivaldinho.

CFR avea nevoie de victorie pentru a-și menține distanța de 5 puncte față de FCSB, care câștigase cu Astra și se apropiase la doar 2 puncte. Deac și Costache au avut primele ocazii. Clujenii au controlat jocul, au urcat mai mult în atac, însă Viitorul a marcat. Houri l-a găsit pe Rivaldinho, iar vârful brazilian a marcat de lângă Vinicius.

Gazdele s-au jucat cu ocaziile. Culio Omrani și Omrani puteau restabili egalitatea, dar la pauză s-a intrat cu 0-1. Petrescu și-a certat jucătorii, iar în partea secundă CFR-ul a fost mai calmă în fața porții.  După o ocazie mare semnată de Rivaldinho, căpitanul Mario Camora a marcat pentru 1-1 (57). Apoi Omrani a scos un penalty la un duel cu Ghiță. Acordată destul de ușor de Colțescu, lovitura de pedeapsă a fost transformată fără probleme de Culio (67). Vinicius a punctat pentru 3-1, după un corner, iar CFR e aproape campioană.

Are nevoie de 4 puncte în ultimele 3 partide pentru a celebra al doilea titlu consecutiv în Liga 1.  Pentru a mai spera să joace titlul în ultima etapă, la meciul de pe teren propriu contra CFR-ului, FCSB are nevoie să ajungă în ultima etapă la o diferenţă de maximum două puncte faţă de ardeleni. Dacă vor fi la trei puncte, orice rezultat din meciul direct trimite titlul la Cluj, graţie avantajului de la înjumătăţirea punctelor în intrarea în playoff.

Etapa următoare, CFR Cluj va juca la Astra, iar peste două etape poate sărbători titlul la Cluj, în fața Craiovei. Are nevoie de doar 4 puncte.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.