Închide

U-BT Cluj, în semifinalele campionatului după un nou succes cu Phoenix Galați

Sport by Catalin Suciu - mai 09, 2018 0 98

U BT Cluj s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet masculin după o nouă victorie cu Phoenix, 71-67, a treia obținută în confruntarea cu Galațiul.

”Este important că am găsit soluții să câștigăm acest meci, chiar dacă nu a fost unul foarte bun, chiar dacă am pierdut 21 de mingi… Sunt bucuros de victorie și de calificare, sunt mulțumit de faptul că băieții au luptat până la capăt. Am întâlnit o echipă a Galațiului mult mai motivată și cu o intensitate în joc superioară meciurilor de la Cluj. Este bine că am învins, sunt mulțumit că nu am mai permis adversarului multe recuperări ofensive, mergem mai departe și așteptăm să vedem cu cine vom juca în semifinale!”, a spus antrenorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

Phoenix Galați – U-Banca Transilvania 67-71 (23-26, 14-11, 16-18, 14-16)

În semifinale, Universitatea va juca cu învingătoare partidei dintre Steaua șiSCM Timișoara.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu