Închide

„U” a scăpat din nou de faliment. Fanii ies astăzi în stradă!

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 10, 2016 0 2704

Universitatea Cluj avea termen astăzi, la Tribunalul Botoșani, în procesul în care i se cere falimentul în formă generală.

Avocații clubului au reușit, însă, să obțină o nouă amânare, astfel că, cel puțin până pe 14 aprilie, U Cluj își va putea desfășura activitatea. Ionuț Neag și Emilian Dolha, doi dintre foștii jucători ai clubului, au solicitat în instanță deschiderea procedurii de faliment. Cei doi au de recuperat mai multe luni de restanțe salariale din perioada în care au activat la Universitatea.

„S-a dat un nou termen, s-a amânat o decizie până pe 14 aprilie”, ne-a transmis Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului, fără a oferi și alte detalii despre viitorul Universității.

Fanii lui „U” ies astăzi în stradă  pentru a-și susține echipa, într-un marș similar celui din 2009, atunci când peste 5000 de susținători ai studenților au luat Clujul la pas în culorile alb și negru. Ca și acum, și atunci Universitatea se confrunta cu un falimentul.

Reunirea suporterilor e programată la ora 17:00, în Piața Unirii.

VIDEO Fanii lui U ies în stradă pentru echipă. Se anunță o participare record la un nou marș al suporterilor: “Vom fi cel puțin la fel de mulți ca în 2009″

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare