Închide

Transferul verii în Liga 1 e reușit de CFR Cluj! Un câștigător Europa League semnează cu formația lui Dan Petrescu

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 22, 2017 0 1222

CFR Cluj a reușit unul dintre cele mai tari transferuri ale sezonului. Internaționalul senegalez Ibrahima Balde va semna cu echipa din Gruia.

Vârful de atac,câștigător Europa League cu Atletico Madrid (2010) a ajuns la un acord cu CFR Cluj, a anunțat impresarul Bogdan Mara. Atacantul a urmărit din tribune meciul CFR-ului cu Viitorul.

„Este un jucător cu care noi discutăm de multă vreme. Va semna cu noi. Să sperăm că ne va ajuta. Are calități foarte bune și avem mare încredere în el”, a zis Mara la TV Digi Sport.

Ultima dată, internaționalul senegalez a evoluat la Reims, iar la CFR ajunge din postura de jucător liber de contract. Balde a jucat 4 ani la Kuban Krasnodar, unde a antrenat și Petrescu. Balde a mai jucat la Velez, Atletico Madrid B, Atletico Madrid, Numancia și Osasuna.

Pentru Atletico a dat 3 goluri în 22 de meciuri. În total, are 40 de meciuri în La Liga și 10 goluri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare