Închide

S.O.S! Se caută campioană: Viitorul lui Hagi n-a avut nici o șansă cu CFR Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 22, 2017 0 1344

Formația lui Petrescu capătă sens în joc și e una dintre cele mai solide din Liga 1.

În Gruia s-a deplasat Viitorul lui Hagi, echipă cu posesie, ofensivă, cu jucători tehnici. Doar că Petrescu își mobiliează elevii exemplar.

CFR-ule începe bine meciul, așa cum a făcut-o la Botoșani în prima rundă. Culio e ovaționat la fiecare atingere de balon, iar „eroul de la Roma” le răspunde imediat fanilor. Joacă impecabil, nu greșește nici o minge, semn că Liga 1 duce dorul unor fotbaliști. Ajuns la 33 de ani și plecat de-o vreme bună din România, Culio a revenit și impresionează din nou.

Trupa lui Hagi arată ca o formație de pluton. Trei pase, încă una, iar fiecare acțiune se termină la 30 de metri de poarta lui Vâtcă. Hoban are 34 de ani, dar e anotimpul veteranilor. Mijlocașul venit în România să se retragă joacă mai bine ca oricând; recuperează, pasează, blochează, închide spațiile. CFR-ul e o formație matură și pare greu de învins.

Urko Vera, aflat la debut, deviază perfect pentru 1-0 centrarea lui Nouvier (17). Tot spaniolul trecut pe la Bilbao sau Osasuna înscrie cu capul, centralul acordă golul, dar reușita e anulată  pentru henț!

Petrescu ia foc pe bancă, semn că nu s-a potolit, deși l-au ajuns și pe el anii. Hoban și Vera se joacă cu ocaziile, dar cel care înscrie e Boli, în propria poartă. Bokila, intrat în teren în partea secundă, aleargă după o minge lungă, Râmniceanu iese aiurea din poartă, iar fundașul lui Hagi deviază în propria poartă (82).

Viitorul nu ajunge la poartă și n-are nici o ocazie de gol. Hagi fierge pe margine, iar Cristi Ganea sparge gheața și trage primul șut în 90 de minute. Final de meci, campioana pleacă învinsă din Gruia. Fără drept de apel.

 

Echipele de start:

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Vinicius, A. Muresan, Camora – Hoban, C. Deac – Nouvier, Culio, Păun – Urko Vera

Viitorul: Rîmniceanu – Boli, Țîru, M. Constantin, Cr. Ganea – R. Benzar, Dr. Nedelcu, Dani Lopez – Ov. Herea, Țucudean, A. Chițu

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.