Închide

Transfer nou la U Cluj. Un fotbalist cu peste 120 de meciuri în primele două ligi a semnat cu formația lui Lincar

Sport by Actual de Cluj - iun. 19, 2021 0 120

Cu o experiență de peste 120 de meciuri la nivelul primelor două ligi din România, Denis Ispas este jucătorul Universității Cluj, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

Fundașul central originar din Târgoviște și-a început parcursul în fotbal la Chindia. A debutat în prima echipă la sfârșitul sezonului 2011/2012, într-un meci din Liga 2 câștigat de Chindia împotriva celor de la FC Maramureș. În cei cinci ani în care a îmbrăcat tricoul târgoviștenilor, Ispas a bifat 74 de meciuri la nivelul primelor două ligi și a înscris un gol într-o partidă cu UTA din sezonul 2015/2016.

Fotbalistul a petrecut o scurtă perioadă la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2017/2018 (AS Șirineasa pe atunci), iar apoi a făcut pasul spre Liga 1, semnând cu Dunărea Călărași. A strâns 12 partide în prima jumătate a campionatului, toate din postura de titular, reușind să înscrie și un gol în meciul cu Politehnica Iași. În a doua parte a sezonului 2018/2019 a îmbrăcat tricoul celor de la Farul Constanța în 10 meciuri. După experiența de la malul Mării Negre a ajuns la Turris Turnu Măgurele. A bifat 25 de partide ca titular și a înscris un gol pentru formația din Teleorman pe parcursul sezonului 2019/2020. Turris s-a retras din campionatul Ligii a II-a la finalul turului sezonului trecut, iar Denis Ispas a ajuns la FC U Craiova. A jucat în trei partide din sezonul regulat pentru olteni și în nouă meciuri de play-off, contribuind la promovarea de pe primul loc a formației craiovene.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu