Închide

CFR, amical reușit cu campioana Bulgariei. Șumudică așteaptă încă două transferuri

Sport by Actual de Cluj - iun. 20, 2021 0 111

CFR Cluj, campioana României, și Ludogoreț Razgrad, campioana din Bulgaria, au disputat un meci amical în Austria. Scorul final a fost 1-1, cu goluri marcate de Billel Omrani, respectiv Claudiu Keșeru.

Marius Șumudică s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și a dezvăluit că CFR pregătește două transferuri.

„Un meci bun, dificil, încă suntem în perioada de acumulare, dar astăzi am arătat mai bine. Creștem de la meci la meci, începem să ne reintegrăm, au venit și jucătorii de la echipa națională. Cu siguranță, ușor-ușor, cu încă două transferuri, pentru care domnul președinte discută, CFR-ul va arăta OK.

Sperăm din tot sufletul să îi facem fericiți pe suporterii noștri, să trecem de primul tur (n.r. – din Liga Campionilor), apoi să ne continuăm aventura europeană.

M-a mulțumit atitudinea jucătorilor, au avut responsabilitate. Exact ce am pregătit, aia au făcut. Îmi pare rău că am luat gol din lovitură liberă, practic în prima repriză nu au ajuns la poartă, au avut o singură ocazie, iar noi 5-6, dar nu am reușit să marcăm. În a doua repriză, odată cu intrarea celor care au venit de la echipa națională, am crescut în joc și am arătat altfel”, a declarat Șumudică pentru CFR TV

Nici un comentariu

Scrie un comentariu