Închide

CFR a renunțat la mai mulți jucători

Sport by Actual de Cluj - iun. 19, 2021 0 105

CFR Cluj a anunțat despărțirea de fundașul Syam Ben Youssef, respectiv mijlocașii Luís Aurélio și William Soares.

„Sosit la echipa noastră în noiembrie 2020, Benny s-a dovedit a fi de fiecare dată o opțiune de încredere în defensivă, cucerind un titlu de campion și o Supercupă a României cu CFR. Experiența lui Aurélio și-a spus cuvântul ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale, iar palmaresul său s-a îmbogățit cu cele două campionate și o Supercupă cucerite în alb-vișiniu. Cu venirea sa, în octombrie 2020, Soares a adus un „suflu” brazilian în linia mediană CFR-istă, prestațiile sale fiind încununate cu o medalie de campion, dar și o Supercupă a României.Le mulțumim pe această cale tuturor și le dorim multă baftă în carieră!”, a anunțat formația clujeană.

Recent, Paulo Vinicius, unul dintre cei mai buni fundași din ultimii ani din România, a plecat de la campioană, după ce i-a expirat contractul.

  • Ben Youssef (32 de ani) este un fundaș central tunisiano-francez. A jucat 8 partide în acest sezon, fiind cotat la 500.000 de euro
  • Brazilianul William Soares (32 de ani) joacă la mijlocaș, la închidere, iar pentru CFR a bifat 18 partide în acest sezon. E la clujeni din octombrie 2020 și e cotat la 400.000 de euro
  • Luis Aurelio (32 de ani) este un mijlocaș central portughez, aflat la CFR din iulie 2019, când a venit de la Gaz Metan. E cotat la 300.00 de euro, iar în sezonul recent încheiat a jucat de 13 ori.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare