Închide

Transfer din Liga 1 pentru U Cluj. Mijlocașul are 17 prezențe pe prima scenă în ultimul sezon

Sport by Catalin Suciu - apr. 02, 2019 0 217

Mijlocașul stânga Sebastian Chitoșcă (26 de ani) a semnat  un contract valabil până în vară cu FC Universitatea Cluj, anunță site-ul oficial al Universității Cluj. 

Jucătorul sosit de la FC Botoșani, care a efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari și FC Brașov.  

Am venit la Universitatea Cluj cu încredere și entuziasm, e un pas înainte în cariera mea. Am ajuns la un club cu tradiție, pe care l-am întâlnit de multe ori în Liga 1. Sper din toată inima să fac o treabă bună alături de colegii mei, de staff și de conducere, iar la finalul acestui sezon să promovăm”, a precizat acesta pentru sursa citată.

În ultimul sezon, Chitoșcă a bifat 17 partide la FC Botoșani, 7 ca titular și a înscris un gol.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.