Închide

Trainer european în imobiliare vine la Cluj ca să învețe agenții să vândă în cea mai scumpă piață imobiliară din țară

Economie by Actual de Cluj - sept. 30, 2015 0 282

Un trainer în imobiliare vine la București și Cluj în octombrie, organizatorii așteaptă asistență de 200 de persoane.

Conferința „Next Level in Real Estate” e organizată la București și Cluj în 6 și 7 octombrie și e susținută de Paul Vincenti, cunoscut trainer de management din piața imobiliară, care vorbește despre „managementul timpului și atitudinea de luptător, două aspecte esențiale pentru un consultant imobiliar”, după cum spun organizatorii conferinței. La edițiile anterioare ale acesteia numărul celor din asistență a ajuns la 300, acum organizatorii se așteaptă la 200 de participanți.
„Am remarcat un interes crescut din partea participanților pentru acest tip de educație alternativă și de aceea am apelat la Paul Vincenti. Am știut că trebuie să-l aduc în fața agenților RE/MAX România după ce l-am văzut pentru prima dată în Viena și am rămas fascinat atât de jocul său de scenă, cât și de conținutul discursului său, foarte bine conturat”, spune directorul regional al agenției imobiliare organizatoare, clujeanul Răzvan Cuc. Acesta adaugă că seminarul contribuie la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare.
Pentru cele două sesiuni, organizatorii se așteaptă la aproximativ 200 de participanți, urmând ca pe viitor trainingul să fie organizat și în alte orașe cheie pentru industria imobiliară, precum Iași, Timișoara sau Brașov.

Scurt context al conferinței: prețurile locuințelor din Cluj-Napoca se apropie simțitor de cele din București, la o putere de cumpărare semnificativ mai mică. Chiriile, la rândul lor, sunt cele mai mari din provincie, aceasta și după începerea anului universitar, care duce pe băncile universităților zeci de mii de studenți: doar în anul I și doar în cea mai mare universitate din țară, UBB de la Cluj, vin 10.000 de „boboci”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare