Închide

Toulouse, vârât într-un scandal monstru. Un client a postat fotografii cu un șobolan în local, managerii se scuză: „Am închis și-am remediat problemele. A fost acum mult timp”

SocialTop News by Catalin Suciu - feb. 12, 2016 0 772

Un client a postat pe pagina sa de facebook o imagine în care se poate distinge un șobolan.

Toulouse e unul dintre cele mai scumpe și căutate localuri din centrul Clujului, iar fotografia clientului a stârnit reacții dure pe internet.

Potrivit managerului localului, acest incident s-a petrecut cu în urmă cu patru luni de zile, iar pentru o perioadă localul a fost chiar închis. „Asta s-a întâmplat de foarte mult timp, în urmă cu patru luni, sper că nu greșesc. Mai întâi am scos politicos lumea care era în local afară, a doua zi am stat închiși pentru a rezolva această problemă. Avem și inspecția făcută, nu sunt probleme. S-a întâmplat, e regretabil. Fiind clădirea veche, acel șobolan a intrat prin ventilație”, a explicat pentru actualdecluj.ro Ovidiu Gherasim, cel car manageriază Toulouse.

SobolanToulouse

Incredibil!Ia priviti cum se plimba sobolanii in unul dintre cele mai cautate localuri din Cluj❗

Posted by Catalin Vlad on Thursday, 11 February 2016

Astăzi, localul cu ștaif din centrul Clujului a postat și un mesaj pentru clienti, pe pagina sa oficială de pe reteaua de socializare Facebook în care îi asigură că șobolănelul a fost un incident izolat.
sobo

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.