Închide

Top sloturi cu pirați pe care să nu le ratezi în 2021

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 08, 2021 0 64

Ahoy! Îți plac filmele cu pirați și jocurile de cazino? De ce să nu te bucuri de ambele, simultan? Descoperă top 3 cele mai populare păcănele cu pirați în 2021!

Cele mai populare jocuri de păcănele cu pirați

Dacă filmele din seria „Pirații din Caraibe” sunt în topul peliculelor tale preferate, dar îți place ocazional să rotești și în cazino la păcănele gratis sau pe bani reali, articolul nostru ți se adresează. Sloturile cu pirați nu doar că te ajută să te bucuri de două hobby-uri în același timp, dar oferă și un potențial de câștig generos și zeci de funcții speciale.

Ești gata să cucerești marea și să prinzi jackpotul cel mare? Nu rata top 3 cele mai populare sloturi cu pirați la cazino:

#1 1429 Uncharted Seas (Thunderkick)

1429 Uncharted Seas este un video slot cu 5 role și 25 de linii de plată lansat în 2016 de Thunderkick. Este de asemenea unul dintre cele mai profitabile sloturi cu pirați lansate vreodată, cu o rată de plată de 98.5% și un nivel mic de volatilitate. Simbolurile speciale de pe role au un aspect vintage care ne duce cu gândul la aventurile de pe mare de acum câteva secole – compasul, caracatița, sirena sau luna.

Jocul poate fi încercat cu mize de la 0.1 RON la 100 RON per rotire iar câștigul maxim este de 67 000 credite. Sunt prezente și simboluri wild expansive pe rolele 2,3 și 4, alături de o rundă bonus în care pariorii pot declanșa până la 50 rotiri gratuite.

#2 Pirate Gold (Pragmatic Play)

Pirate Gold este un slot cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată lansat de Pragmatic Play, dezvoltator prezent și pe piața din România. De această dată, alături de simbolurile-pirat, pe role regăsim și alte iconuri tematice interesante  – monede de bronz, argint și aur, o mână cu un cârlig, un telescop, o hartă, o corabie și un papagal. Atenția la detalii este incredibilă în acest slot – îl recomandăm mai ales pariorilor care caută o experiență cinematică inclusiv la cazino.

Slotul oferă și runde de re-rotiri cu multiplicatori și 3 jackpoturi fixe – minor (50x valoarea mizei), major (200x) și grand (1000x). Câștigul maxim posibil la Pirate Gold este de 32 270x valoarea mizei.

#3 Skulls Up! (Quickspin)

Încheiem lista noastră cu Skulls Up!, o lansare de neratat a celor de la Quickspin din 2019. Nu puteam avea un slot cu pirați fără simboluri cranii, maimuțe sau papagali pe role. Însă, după cum sugerează și numele, craniile sunt pictogramele cu valoarea cea mai mare în acest titlu. Skulls Up! este un video slot cu 5 role, 3 rânduri și 243 modalități de câștig.

Când apare un simbol craniu în flăcări, se schimbă numărul de rânduri și linii de plată până la un maxim de 5 role, 6 rânduri și 1944 linii de plată – astfel, pariorii au parte de șanse și mai mari la câștiguri. Slotul poate fi încercat cu mize începând de la 0.10 RON până la 100 RON per rotire. Jocul oferă runde bonus cu rotiri gratuite și re-rotiri, alături de simboluri speciale wild și scatter.

Câștigul maxim la acest slot este de 3650x valoarea mizei, adică 365 000 RON dacă optezi să joci cu pariul maxim.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

 

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare