Închide

”Toleranță 0 față de vandalism!”, amenință Poliția Locală din Cluj-Napoca, ce se laudă că a prins în weekend patru tineri care făceau grafffiti-uri în Mănăștur, i-a amendat cu 4.000 de euro

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 12, 2023 1 194

”Toleranță 0 față de vandalism!”, amenință Poliția Locală din Cluj-Napoca, ce se laudă că a prins în weekend patru tineri care făceau grafffiti-uri în Mănăștur și în zona skatepark-ului din Parcul Rozelor.

Polițiștii locali de la Secția 4 au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, patru persoane care făceau desene cu graffiti în cartierul Mănăștur. Trei dintre acestea au inscripționat pereții parkingului Minerva, iar una a acționat în zona skatepark-ului din Parcul Rozelor. Aceștia au fost amendați cu 21.000 de lei, adică în medie peste o mie de euro pentru fiecare, și le-au fost confiscate materialele. De asemenea, prin procesul-verbal de constatare a contravenției, aceștia vor trebui să curețe și să aducă la forma inițială pereții pe care i-au inscripționat.

În Cluj-Napoca există un singur perete unde grafferii își pot exersa creativitatea, 81 de metri pătrați la podul Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare