Închide

Titlul e în pericol. Învinsă la Botoșani, CFR Cluj a pierdut locul 1. Petrescu a refuzat să dea interviuri după meci

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 09, 2019 0 138

Cu o echipă cu multe rezerve, campioana a pierdut în Moldova și a fost depășită de Astra Giurgiu. Sistemul rotației fotbaliștilor nu-i mai iese lui Dan Petrescu. Supărat pe rezultat, antrenorul a refuzat să dea orice declarație după meciul de la Botoșani.

CFR Cluj va forța joi calificarea în primăvara Europa League, atunci când are nevoie de un punct cu Celtic, pe teren propriu. Dar cu ce preț! Fără 10 titulari la Botoșani, clujenii au pierdut și au fost depășiți și de Astra, victorioasă aseară în fața Universității Craiova. Ashkovski a deschis scorul după un sfert de oră din meci, Pereira a egalat, dar FC Botoșani s-a impus în partea a doua. Mihai Roman a înscris un gol frumos, din plonjon, iar CFR-ul își continuă forma slabă din deplasare în Liga 1.

CFR Cluj mizează totul pe Europa League, așa cum a făcut-o în acest sezon. Din primul „11” obișnuit folosit de Petrescu în mod normal, la Botoșani a jucat doar Djokovic. Joi, pe stadionul din Gruia vine Celtic, proaspătă câștigătoare a Cupei Ligii Scoției în fața rivalilor de la Glasgow Rangers.

FC BOTOȘANI: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Papa – Roman, Ebenhofer, Ashkovski – Ofosu
Rezerve: Hankic, Patache, Holzmann, Cimpanu, Keyta, Moussa, Florescu
ANTRENOR: Marius Croitoru

CFR CLUJ: Collado – Peteleu, Cestor, Vinicius, Pașcanu – Itu, Hoban, Djokovic – M. Pereira, Rondon, Golofca
REZERVE: Rus, Butean, Burcă, Sylla, Păun, Petrila, Costache
ANTRENOR: Dan Petrescu

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.