Închide

Tișe, încă o promisiune pentru închiderea gropii de gunoi de la Pata Rât: „anul viitor”

Administrație by Actual de Cluj - dec. 19, 2018 0 617

Încă o promisiune pentru închiderea problematicei gropi de gunoi a Clujului, de la Pata Rât: de această dată termenul e „anul viitor” și vine de la președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

„Anul acesta am închis trei rampe, cu două suntem în fază finală. Anul viitor va fi inclusiv Pata Rât închisă”, promite azi Tișe. „Această mare provocare ne-a luat foarte mult timp în acest an. Când am revenit la Consiliul Județean practic centrul de management avea constructor nou era la început după dosar penal pentru furturi de pământ și așa mai departe. A fost un an dificil din punct de vedere al acestor proiecte”.  Dacă vi se pare că ați mai văzut această știre, aveți dreptate: am publicat-o în aprilie – găsiți link-ul mai jos. Așa că l-am întrebat pe Tișe dacă această nouă promisiune va fi respectată. „La Pata Rât nu mai e mare lucru de făcut, alunecând rampa au trebuit piloți între rampă și centură. Sus e așezată, trebuie să punem folia, stratul de pământ și iarba. Lucrările la rampa de la Pata Rât au fazare până în 2020. Obligația de finalizare a CMID-ului (Centrul de Management Integrat al Deșeurilor-n.red.) e 2020. Nu există niciunde penalizări, nu am depășit termenele, am obținut derogare”, a spus Tișe.

Mai exact, adaugă el, în această perioadă se lucrează la turnarea piloților de zeci de metri adâncime care stabilizează dealul și o dată această lucrare finalizată proiectul e finalizat iar prima celulă de sortare a deșeurilor ar urma să devină funcțională în vară.

 

Tișe: rampa de gunoi Pata Rât se închide în acest an

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags