Închide

Teren sintetic de fotbal deschis de Primărie în cartierul Grigorescu

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - iun. 02, 2018 0 1226

Terenul de fotbal cu asfalt situat pe malul Someșului în cartierul Grigorescu a fost transformat de Primărie și inaugurat cu șuturi la poartă de oficialii instituției, de Ziua Copilului.

Pe asfaltul reîmprospătat s-a montat gazon sintetic, s-au adus porți, plasa de sârmă care împrejmuiește terenul s-a refăcut și vopsit verde iar pentru suprafața pentru baschet s-au refăcut coșurile și s-au montat pavele specifice.

De la o lună, cât a anunțat Primăria că vor dura lucrările de pavare a terenului de sport, lucrările au durat 6 luni. Terenul de sport a fost inaugurat de oficialii municipalității cu o vizită de 1 iunie când primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea, managerul Gheorghe Șurubaru sau șeful Serviciului de Spații Verzi, Vasile Moldovan nu s-au dat înlături de la a testa terenul de fotbal și a trage un șut la poartă.

Cu toate că în parcul de joacă, situat de o parte și de alta a terenului de sport modernizat, nu s-au adus aparate noi, municipalitatea a anunțat că și locul de joacă a fost modernizat, odată cu darea în folosință a noului teren de sport.

În realitate, s-au mai vopsit aparatele de joacă și s-au mai montat pavele de cauciuc în zona cu aparate de fitness. De lucrat s-a lucrat încet-încet. În unele zile însorite, până și copiii erau mai hotărâți decât cei contractați de Primărie să paveze terenul și luau dalele aduse încă din noiembrie 2017 în zonă și le așezau pe asfalt.

Ba mai mult, Primăria a botezat zona dotată cu aparate de joacă, de fitness și terenul de sport situate pe malul Someșului ca ”Baza sportivă Grigorescu”. De fapt, aceasta are un singur teren de sport și o zonă micuță cu aparate de fitness. În afară de locul de joacă pentru copii și de zona de foișor pentru pensionarii pasionați de table, șah sau rummy. 

Despre valoarea investiție, municipalitatea nu a oferit deocamdată date.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.
  • Articole similare