Închide

Terasa Hoia redeschisă sub umbrela cantinei primăriei. Se va găti la grill în fața clienților

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 05, 2015 0 549

Terasa Cantinei Hoia, de pe strada Eremia Grigorescu, nr. 134, a fost deschisă oficial ieri și va fi operată de serviciul cantină din cadrul administrației locale.

„Odată cu deschiderea terasei municipalitatea clujeană îşi propune să promoveze gătitul în aer liber, de tip grill şi wok. Mâncarea este gătită chiar sub ochii clienţilor, preparatele (mici – produşi după reţeta tradiţională, cârnăciori, costiţe sau burgheri) sunt din bucătăria proprie – produse în carmangeria Cantinei, de personalul coordonat de Gheorghe Vişan. Pasiunea pentru gătit va fi, de asemenea, promovată pentru că personalul cantinei va oferi demonstraţii de gătit în aer liber şi cursuri pentru cei interesaţi”, a anunțat Biroul Mass media al primăriei.

Aceștia au adăugat că, în cazul acest proiect va avea succes în rândul clujenilor, anul viitor terasa se va deschide la capacitate maximă (în prezent sunt 50 de locuri, iar capacitatea maximă e de 200 de locuri).

Lucrările de amenajare a teresei Hoia au fost demarate în luna martie a acestui an şi au durat 3 luni, iar costurile s-au ridicat la suma de aproximativ 100.000 lei. Cu banii s-au amenajat un stand de bucătărie şi bar, s-au achiziționat echipamente de bucătărie, s-au montat 2 stâlpi de iluminat ornamental și s-au mai cumpărat 50 de scaune, 11 mese și 2 umbrele.

Cantina de Ajutor Social şi Pensiune a Primăriei Cluj-Napoca are deschise în prezent 6 unităţi în oraş:
Restaurantul MEMO 10 (str. Memorandumului)
Cantina HOIA (strada Eremia Grigorescu nr.134)
Cantina Zola (de pe strada Emil Zola)
Cantina Someşeni (incinta Primăriei de cartier Someşeni)
Bufetul Primăriei (strada Petru Maior – incinta Primăriei)
Cafeneaua din Turn (în incinta Turnului Croitorilor)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare