Închide

Teodorovici despre PPDD-istul care i-a fost plasat în Minister

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - nov. 12, 2014 0 374

Acum, după ce s-a parafat mariajul dintre PSD și PPDD, oamenii lui Dan Diaconescu sunt cadorisiți cu funcții cheie în Guvernul Ponta. Premierul Victor Ponta l-a numit, luni, în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene pe Eduard Călin Dumitrașcu. În prezent șef al PPDD Buzău, Eduard Călin Dumitrașcu era, pe vremuri nu demult apuse, unul dintre colaboratorii de nădejde ai lui Dan Diaconescu, în OTV. Prezent astăzi la Cluj, ministrul Teodorovici a fost întrebat cum poate să se bazeze, într-o asemenea funcție de răspundere care vizează absorbția fondurilor europene, pe fostul colaborator OTV a lui Dan Diaconescu.

„Nu sunt eu cel care l-am numit în funcție pe acest domn. Am aflat că a fost numit, dar încă nu m-am întâlnit cu el. Nu am apucat să vorbim”, s-a scuzat Teodorovici. El a mai adăugat  că speră ca noul secretar de stat să se integreze în echipa sa: „Eu sunt de părere că orice om poate primi o șansă pentru a arăta ceea ce poate. Dacă nu se integrează va pleca. Pentru că eu nu risc pentru nimeni munca mea. Am o cariera de 23 de ani  în administrație publică și nu voi face pentru nimeni concesii, vă asigur. Dacă se dovedește că nu face față, pleacă”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.