Închide

Teja, italianul! „U” Cluj, al patrulea succes consecutiv și play-off-ul e tot mai aproape

Sport by Catalin Suciu - nov. 11, 2015 0 1423

Universitatea Cluj o duce bine de câteva etape și începe să spere la mai mult decât o salvare de la retrogradare, fiind tot mai aproape de un loc care să-i asigure intrarea în play-off.

De la venirea lui Teja , „U” a bătut pe linie  și a reușit să nu primească niciun gol. Chiar dacă la partida cu Bihor oaspeții au ratat câteva ocazii importante prin Trabalka – șut puțin pe lângă poartă – și Șulea – oprit de Niczuly în drumul către gol.  Cocină a scos apoi un penalty , iar Greu deschis scorul (14). Bihorul a forțat revenirea, dar a ratat  câteva ocazii rarisime, inclusiv o lovitură de la unsprezece metri, prin  Ember, mijlocașul șutând pe lângă (58).

Cocină și-a trecut în cont și el câteva situații, dar trimis peste poartă or pe lângă. În prelungiri Universitatea a marcat la capătul unui contraatac. Schieb a scăpat spre poartă și i-a pasat în lui Norbert Janos, care a trimis în poarta goală (93).

Universitatea a ajuns astfel la un total de 19 puncte  și e pe locul 8, la două lungimi de CS Mioveni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură participarea în play-off.

 

U Cluj – FC Bihor 2-0 (1-0)

Au marcat: Greu (15), Norbert Janos (90+3)

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 600

U Cluj: Niczuly – Butean, Crișan, Cordoș, Hâmpea – Cândea, Tarcea –  Ursu, C. Popescu (Keresztes, 63), Greu (Norbert, 84) – Cocină (Schieb, 80)

Antrenor: Mihai Teja

FC Bihor: Kiraly – Remeș, Mintaș, Chira, Arsene (Pantea, 87) – Magda, Ember – Coroian, Sulea, Andor (Negrea, 74) – Trabalka (Șereș 50)

Antrenor: Nicolae Mănăilă

Cartonașe galbene: Coroian (10), Chira (38), Andor (73) / Ursu (56)

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare