Închide

Teatrul Puck anulează reprezentațiile din weekend după ce rata de infectare în Cluj-Napoca depășește din nou 3 cazuri la mie

Cultură by Actual de Cluj - feb. 12, 2021 0 78

Puținele evenimente organizate în Cluj-Napoca după ce în oraș a scăzut rata de infectare sub pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori sunt anulate, după ce azi rata de infectare a crescut din nou, considerabil.

Teatrul de păpuși ”Puck” a anulat reprezentațiile pe care le programase în weekend la sediul instituției. ”Având în vedere faptul că, potrivit informațiilor publicate la data de 12 februarie de Instituția Prefectului – Județul Cluj, pentru perioada 22 ianuarie 2021-11 februarie 2021, rata incidenței cumulative a Covid-19 a depășit limita de 3 la 1.000 locuitori, cu părere de rău, suntem nevoiți să suspendăm activitatea cu publicul, programată pentru acest weekend la sediul instituției”, a anunțat instituția de cultură.

Astfel, cele două reprezentații care erau programate pentru sfârșitul săptămânii – ”Turnulețul” și ”Croitorașul cel isteț” – au fost anulate.

Citește și:

„Croitorașul cel isteț”, primul spectacol de păpuși din 2016 la Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu