Închide

Opera din Cluj anulează spectacolele anunțate, după ce CJSU închide sălile din cauza coronavirusului

Cultură by Actual de Cluj - feb. 12, 2021 0 119

După ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Cluj a decis să închidă sălile de spectacole abia deschise, după ce rata de infectare în Cluj-Napoca, Florești și alte câteva localități a depășit pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori, Opera Națională a anunțat că anulează spectacolele pe care abia le anunțase.

”În contextul reintrării Municipiului Cluj-Napoca în scenariul roșu și al incidenței cumulate ce depășește pragul de 3/1000 de locuitori, anunțată prin Hotărârea nr. 9/12.02.2021, organizarea și desfășurarea spectacolelor cu participarea publicului este interzisă pentru următoarele 14 zile. Deși așteptam cu bucurie revederea dumneavoastră în sala noastră de spectacole pe parcursul acestei luni, suntem nevoiți să anulăm cele trei spectacole anunțate pentru acest interval”, a explicat instituția de cultură.

Contravaloarea biletelor deja achiziționate pentru acestea va fi returnată din locul cumpărării acestora: în agenția de bilete sau respectiv prin e-mail pentru biletele achiziționate online.

Citește mai jos ce spectacole pregătise Opera Națională pentru următoarele zile:

Opera din Cluj pregătește 3 spectacole în februarie după ce CJSU ridică restricțiile

Nici un comentariu

Scrie un comentariu