Închide

Dezastru la Filarmonică, 5 pe postul de manager, iau note sub minumul legal, 6 sau 5 pentru planurile de management, concursul se reia

Cultură by Actual de Cluj - feb. 17, 2021 0 307

Dezastru la concursul pe postul de manager al filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca, unde s-au înscris cinci candidați, dar nici unul dintre aceștia nu a întrunit suficiente puncte în prima etapă a competiției.

Astfel, după analiza proiectelor de management depuse niciun candidat nu a reușit să obțină nota minimă prevăzută de lege, adică 7. Notele primite în cadrul primei etape de către cei cinci candidați înscriși, sunt note de 6 – și o notă de 5. ”Notarea s-a făcut în baza criteriilor și subcriteriilor de notare a proiectelor de management aferente concursului, propuse și aprobate de comisie”, arată Consiliul Județean, în administrarea căruia funcționează instituția de cultură. Comisia a fost condusă de vicepreședintele CJ Cluj Vakar Istvan iar din aceasta au mai făcut parte managerul Filarmonicii Arad Doru Orban și rectorul Universității Naționale de Muzică din București, Diana Moș. ”În această situație, conform prevederilor legale în vigoare, procedura de concurs pentru ocuparea postului de manager în cadrul Filarmonica de Stat Transilvania va fi reluată în termen de 30 de zile de la afișarea rezultatelor”, arată CJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare