Închide

Târguri ale ofertelor educaționale pentru elevii de clasa a VIII-a, săptămâna viitoare în orașele din Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - apr. 11, 2024 0 66

Târguri ale ofertelor educaționale pentru elevii de clasa a VIII-a, săptămâna viitoare în orașele din Cluj, le organizează Inspectoratul Școlar.

Târgurile au loc între 15 și 18 aprilie și sunt destinate elevilor claselor a VIII-a din întreg județul Cluj, în scopul familiarizării acestora cu opțiunile școlare și profesionale, dar și cu oferta pieței muncii, prin companiile prezente la târg.

Luni sunt programate astfel de târguri în Turda și Câmpia Turzii – la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, în intervalul 11-18 în Turda și respectiv la Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” între orele 10 și 18. Marți acestea au loc în Gherla – la Liceul Teoretic ”Petru Maior” între orele 9 și 18, și în Dej la Liceul Tehnologic Someș Dej, între orele 10 și 18.

Miercuri e programat un târg în Cluj-Napoca, la Cluj Arena, între orele 10 și 18. La aceste târguri educaționale vor participa firme cu care școlile cu profil tehnologic, din județul Cluj, au încheiate parteneriate pentru desfășurarea stagiilor de instruire practică.

Unitățile de învățământ liceal din Florești, Gilău și Huedin organizează, în aceeași perioadă, 15-18 aprilie, evenimente de promovare similare, sub egida Ziua Porților Deschise, în cadrul cărora elevii din zonă sunt invitați să cunoasă oferta educațională pentru anul școlar 2024-2025.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare