Închide

Târgul Produs de Cluj, cu zeci de standuri ale producătorilor locali, va fi organizat în weekend în Mănăștur, cel mai mare cartier din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 08, 2022 0 564

Târgul Produs de Cluj, cu zeci de standuri ale producătorilor locali, va fi organizat în weekend în Mănăștur, cel mai mare cartier din Cluj.

Târgul are loc de mâine, între 9 și 11 septembrie, în parcarea supermarket-ului de pe Calea Florești 54, și va fi deschis zilnic între orele 10 și 22. Târgul este, practic, o avanpremieră a Zilelor Recoltei, programate săptămâna viitoare. La Târgul Produs de Cluj din parcarea Supeco vizitatorii vor putea cumpăra produse lactate, de la caș la telemea maturată, preparate de carmangerie, ceaiuri, fructe și legume de sezon, uleiuri presate de rece, miere de albine, vinuri, sucuri și siropuri naturale, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă. Artizanii clujeni vor fi prezenți cu costume populare tradiționale și accesorii – brâuri cusute măiestru sau podoabe lucrate de mână, cojoace și articole de marochinărie, obiecte lucrate din lemn și jucării pentru cei mici, lavandă și articole realizate din această plantă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu